Wie zijn wij?

Wij zijn Ronald van der Meulen en Wendy Uijtewaal, samen zijn wij de oprichters van De Sleutel Zorg.

Ronald

Ik ben Ronald van der Meulen 40 jaar jong. Samenwonend en vader van 3 kinderen. Mijn hobby raad je vast wel dat is het auto merk Saab. Samen met mijn vriendin ben ik in 2019 gestart met De Sleutel Zorg. Ik ben zelf geen automonteur maar door te doen ben ik best handig geworden. Ik heb met mijn diverse werkplaatshandboeken, digitale Wis (Workshop Information System) en natuurlijk google al aardig wat af gesleuteld aan auto´s.

Sommige mensen vinden het nog moeilijk om in een groep aan de slag te gaan. Soms heb je nu nog continu nabijheid van de betrouwbare ander nodig. Hierin wil ik jou graag in ondersteunen. Zodat wij samen aan diverse projecten kunnen werken. Dat kan aan een Saab zijn, maar ook bijvoorbeeld werken aan jouw fiets of  samen een barbecue maken van een oliedrum.

De sleutel voor mij is de combinatie van mijn hobby Saab, werkervaring in de zorg en mijn creativiteit. Graag wil ik deze combinatie gebruiken om samen lekker met jou aan de slag te gaan.

Wendy

Ik ben Wendy Uijtewaal en 40 jaar jong. Samen met Ronald ben ik in 2019 De Sleutel Zorg gestart. Ik heb de opleiding verpleegkunde afgerond en inmiddels behoorlijk wat jaren werkervaring op gedaan in de zorg.

Het mooie aan de De Sleutel Zorg vind ik het praktisch bezig zijn en de aandacht die wij bieden tijdens de individuele begeleiding.  Door samen met de mensen aan het werk te gaan, werken we toe aan succeservaringen. Het geeft mij weer energie om mensen te zien groeien in hun zelfvertrouwen.

Naast de begeleiding doe ik ook vooral de administratieve werkzaamheden binnen De Sleutel Zorg.